Föredrag

Idag håller jag föredrag i taoistisk levnadskonst och taoistisk sexologi.

Mer information kommer inom kort.

Pris:
En timme: 500 kr + moms

Grupper

Jag har även startat två grupper som fokuserar på hälsa och helande.

Meditationsgrupp
Vi träffas och mediterar för inre och yttre fred ca en gång i månaden.

Är du intresserad? Hör av dig till mig via mobil: 073-565 84 09 eller e-post: karlssonkristina@hotmail.com.

Viby hälsogrupp

Vi är några kvinnor som intresserar oss för hälsofrågor. Viby ligger i södra Närke och vi brukar sammanstråla här eller i närheten sista torsdagen i varje månad. Vi inspirerar varandra, har trevligt och genomför olika projekt med inriktning på människors hälsa.

Taoistisk levnadskonst

I vårat prylfixerade och alienerade samhälle kan denna livsfilosofi ge oss ett nytt sätt att se på våran tillvaro och dess mening. Taoismens filosofi går ut på att det är själva vägen som är målet, och att vi måste lära oss att stanna upp och känna in själva livet. Meningen är vad vi just i detta ögonblick ger mening åt.Stanna upp ,slappna av och se på världen, känn in den och lev i varje enskild sekund.

Taoistisk sexologi

Grundvalen för ett samhälles lycka och välfärd ligger i hur förhållandet mellan man och kvinna är. Mannens sexualitet måste skolas för att inte bli en destruktiv kraft.Speciellt viktigt är det för de unga idag att skapa en balans på det sexuella planet mellan Yin och Yang. När sexualiteten är i balans använder vi dessa krafter till att hela varandra.

Visste ni att mannens och kvinnans könsorgan är anpassade efter varandra på ett rent energimässigt plan! Det finns motsvarande reflexologizooner på dessa som när vi älskar möter varandra och utbyter energi. När vi älskar med varandra så balanserar vi varandras energier. När mannens sexualitet kultiveras så kan han tillfredställa kvinnan på ett fullständigt plan men även disciplinera sig själv till en högre energimässig och andlig nivå!


Är du intresserad? Både kvinnor och män är välkomna att kontakta mig via mobil: 073-565 84 09 eller e-post: karlssonkristina@hotmail.com.

Copyright © 2009 www.massageoqigong.com

HEM  |  OM FÖRETAGET  |  MASSAGE  |  KURSER  |  FÖREDRAG  |  PRODUKTER  |  KONTAKT