Om företaget

Under tjugo år har jag anordnat kurser och föredrag i qi gong, tai chi chuan, taoistisk levnadskonst och taoistisk sexologi runt om i Sverige.

För fyra år sedan, 2005, utbildade jag mig till certifierad massageterapeut på Europeiska Massage Akademin Sedan dess har jag utfört olika massagebehandlingar så som idrottsmassage och triggerpunktsbehandling.

Jag är även medlem i Medlem av Svenska Massageakademins Riksförbund SMARF och certifierad och försäkrad genom Skandinaviska Förbundet för Komplementär Medicin, SFKM.

Copyright © 2009 www.massageoqigong.com

HEM  |  OM FÖRETAGET  |  MASSAGE  |  KURSER  |  FÖREDRAG  |  PRODUKTER  |  KONTAKT

Medlem av Svenska Massageakademins Riksförbund SMARF
» www.smarf.se 

Certifierad och försäkrad genom Skandinaviska Förbundet för Komplementär Medicin
» www.sfkm.org

Om mig själv och hur jag arbetar

Jag utbildade mig till massör för några år sedan, men jag har mycket länge varit intresserad av vad som ger oss hälsa och hur vi kan uppnå och underhålla den. Jag menar att vi själva har det yttersta ansvaret för hur vi mår- därmed vill jag inte säga att man får skylla sig själv om man är sjuk och mår dåligt. Vi har alla en både andlig och en fysisk sida av oss och om man mår dåligt så är det en obalans på något plan i våra liv.

Ett sjukdomstillstånd kan få oss att ställa frågan: Vad är det i mitt liv som orsakar det här? Det kan vara en inverkan både på det fysiska eller det känslomässiga eller tankemässiga planet och en interaktion mellan dessa.

Min uppgift ser jag som att jag kan vara en förmedlare eller en mellanhand mellan dessa, men det kräver ett samarbete och jag tränger mig inte på. Den personliga integriteten är viktig. Ofta måste man möta sina smärtor för att övervinna den -genom att släppa efter bit för bit. Man kan säga att jag arbetar utifrån ett holistiskt perspektiv- ser helheter,och använder mig av de många olika tekniker som jag behärskar när de kan vara till hjälp ,som verktyg.

Ofta ser jag vilka Qi Gong -övningar som kan hjälpa och lär ut dem efter behandlingen.